Liberala Violeta Vijulie anunță că se va ocupa de implementarea Programului România Educată în cadrul Ministerului Proiectelor Europene, care coordonează Planul Național de Redresare și Reziliență

Sursa: Facebook

Violeta Vijulie, liberala care la începutul anului spunea că urma să devină secretar de stat în cadrul Ministerului Educației, doar pentru ca altcineva să fie numit în acel post, a anunțat miercuri, pe Facebook, că se va ocupa de implementarea proiectului “România Educată” în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, care coordonează Planul Național de Redresare și Reziliență. Ea nu precizează care este exact funcția pe care o va ocupa.

“Începând de astăzi, fac parte din echipa ministerului condus de Cristian Ghinea. Voi avea responsabilități pe implementarea Programului România Educată, dar și pe reforma administrației publice, dat fiind experiența mea de ani buni în care am promovat principiile și soluțiile de administrație inteligentă, dar mai ales cea de 1 an, 1 lună și 1 zi în care am fost în conducerea ANFP”, a anunțat ea.

Vijulie a scris că a participat la scrierea Programului România Educată “ca parte a grupului de lucru pe învățământ profesional și tehnic” și că “obiectivele din proiectul președintelui vor deveni realitate cu finanțare din Planul Național de Redresare și Reziliență, coordonat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene”.

Mesajul de pe Facebook al Violetei Vijulie:
Exit mobile version