Lucrările de execuție pentru sălile de sport a șase școli din sector 3 vor fi predate de municipalitate primăriei de sector pentru a fi finalizate, spune Nicușor Dan

Transport gratuit pentru elevi

Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Primarul general Nicușor Dan spune că municipalitatea va preda Sectorului 3 execuţia lucrărilor pentru mai multe săli de sport, după ce primăria de sector a cerut acest lucru pentru că șaantierele erau lăsate în paragină, iar elevii fac sport în clasă, potrivit Agerpres.

Primăria Sectorului 3 a făcut apel către municipalitatea bucureşteană să-i predea execuţia lucrărilor la sălile de sport de la şase şcoli, deoarece sunt “lăsate în paragină” de peste doi ani. Este vorba despre școlile generale nr. 92, nr. 199, nr. 75 ‘Leonardo da Vinci’, nr. 112, ‘Benjamin Franklin’ şi nr. 67 care nu fuseseră dotate cu săli de sport, dar au avut terenuri în aer liber.

“A fost o dată o hotărâre de consiliu pentru, dacă nu mă înşel, două sau trei dintre ele. Pentru celelalte trebuie finalizate nişte proceduri. O să le dăm pe toate, aşa cum am dat deja către Sectorul 2 nişte grădiniţe, am dat către Sectorul 6 anvelopări. Deci, toate aceste investiţii mici, pe măsură ce sectoarele le cer, o să le dăm”, a spus primarul general.

Reprezentanţii primăriei sectorului 3 menţionau că, în urmă cu patru ani, municipalitatea a început să amenajeze săli de sport la aceste şcoli, însă din 2020 şantierele sunt “lăsate de izbelişte”, iar aceste construcţii, parţial edificate, au început deja să se degradeze.

Exit mobile version