Primăria sectorului 3 cere municipalității să-i predea execuţia lucrărilor la sălile de sport de la şase şcoli, deoarece sunt ‘lăsate în paragină’ de peste doi ani

1.204 vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Directorii a șase şcoli din sectorul 3 se plâng de faptul că elevii sunt obligaţi să facă orele de sport în clase, având în vedere că fostul teren este acum ocupat de şantierele sălilor nefinalizate, potrivit unui comunicat al Primăriei sectorului 3, remis Agerpres.

Şcolile generale nr. 92, nr. 199, nr. 75 ‘Leonardo da Vinci’, nr. 112, ‘Benjamin Franklin’ şi nr. 67, din sectorul 3 nu fuseseră dotate cu săli de sport, au avut doar terenuri în aer liber.

Directorii şcolilor afectate se plâng de faptul că elevii sunt obligaţi să facă orele de sport în clase, având în vedere că fostul teren este acum ocupat de şantierele sălilor nefinalizate, de peste 2 ani, spune primăria sectorului 3. 

Municipalitatea a început să amenajeze săli de sport la aceste şcoli, însă din 2020 şantierele sunt “lăsate de izbelişte”, iar aceste construcţii, parţial edificate, au început deja să se degradeze.

Primăria sectorul 3 vrea să preia execuția lucrărilor şi să termine lucrările, pentru ca orele de sport să se poată desfăşura în condiţii normale. A făcut în ultimii doi ani zece solicitări scrise, iar situaţia a fost prezentată şi direct primarului general, se precizează în comunicatul primăriei.

“Ne-au spus că în momentul în care vor rezilia contractele cu cele două companii municipale care fuseseră desemnate să realizeze aceste lucrări ne vor preda aceste obiective de investiţie”, a explicat Marius Popescu, şef serviciu în Direcţia de Investiţii şi Achiziţii din cadrul Primăriei Sectorului 3.

Foto: © AnnatamilaDreamstime.com  / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like