Marius Nistor, FSE, despre o eventuală boicotare a examenelor: Automat se poate ajunge și la așa ceva. Există o revoltă foarte mare în cancelarii

Marius Nistor / Foto: INQUAM Photos - Octav Ganea

Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”, a declarat jurnaliștilor că „automat se poate ajunge” la o eventuală boicotare a examenelor naționale, dacă profesorii „nu au rezultatele pe care le scontau” din partea guvernaților.

În jur de 12 mii de profesori și angajați din Învățământ protestează vineri la București. După două ore și jumătate de discuții cu reprezentanții Guvernului, sindicaliștii au transmis că Executivul nu poate acorda creșterile solicitate de cadrele didactice.

Reporter: Există scenariul în care greva încetează, dar examenele naționale sunt boicotate, să le spunem așa, pentru că vorbeați înainte de intrarea la Guvern despre faptul că sunt foarte revoltați colegii dvs.?

Marius Nistor: Le-am și transmis reprezentanților Guvernului că în momentul de față există o revoltă foarte mare în cancelarii și, indiferent cum se va termina această acțiune de protest, doar colegii vor hotărî. Dacă nu au rezultatele pe care le scontau, automat se poate ajunge și la așa ceva.

Articol în curs de actualizare

Exit mobile version