Ministrul Educației: Nu am luat în calcul închiderea școlilor; vom căuta o soluție pentru realizarea cursurilor online

Monica Anisie, ministrul Educației, a declarat, într-o intervenție la Digi24, citată de G4Media.ro, că nu este deocamdată luată în calcul închiderea școlilor și a universităților. Pe de altă parte, ministrul a precizat că, în eventualitatea în care infecțiile cu coronavirus se înmulțesc, se caută și modalități de realizare online a cursurilor, acolo unde este posibil.

”Nu am luat în calcul închiderea unităților de învățământ pentru că, în afară de cazurile de la Timișoara, nu avem niciun caz confirmat. Cu Ministerul Sănătății am elaborat o procedură care prevede că, dacă există un caz confirmat, inspectoratul școlar județean, împreună cu direcția locală de sănătate publică, poate lua decizia suspendării cursurilor sau chiar închiderea clasei sau școlii. Depinde de gravitatea cazului”, a spus Anisie.

Citeşte articolul integral pe G4Media.ro

Edupedu.ro a publicat în exclusivitate Procedura de închidere a şcolilor în care apar elevi infectaţi cu coronavirus după ce Raed Arafat a anunţat S-a aprobat procedura de suspendare a cursurilor școlare, la confirmarea unui caz cu infecție cu coronavirus. Începând de astăzi, sunt interzise activitățile cu peste 1.000 de persoane

FOTO: gov.ro

Exit mobile version