Noi le zicem părinților despre consumul de droguri în liceu, ei ne spun că nu sunt probleme, au reacții agresive, spune directoarea Colegiului Caragiale din București, Andreia Bodea

Foto: Sorin Lupsa/ Agerpres Foto

„Realitatea este că a crescut îngrijorător consumul de substanțe interzise în școli, în toate școlile”, a declarat directoarea Colegiului Național „I. L. Caragiale” din București, marți, în direct la Euronews România. Profesoara Andreia Bodea a mărturisit că a semnalat Poliției faptul că în instituția pe care o conduce elevii consumă stupefiante, însă s-a confruntat cu ”reacții violente și agresive” din partea părinților care au amenințat că o vor da în judecată.

”Din ce informații am de la elevii mei care au conexiuni cu elevi din foarte multe școli, licee și colegii din București, consumatori de substanțe interzise sunt peste tot”, a declarat Andreia Bodea, precizând că mesajul transmis de ofițerii antidrog „ajută prea puțin”.

Andreia Bodea a atras atenția că „disciplina în școli este zero”, în condițiile în care conducerea instituției de învățământ nu poate dispune măsuri împotriva elevilor care consumă substanțe interzise deoarece ”învățământul este obligatoriu de 12 ani”, conform Euronews România.

Citește și:
Elevi cu părinți care lucrează la DNA și MAE, la audieri, după percheziţii la o grupare care distribuia droguri către elevi din licee din Bucureşti – surse
Exit mobile version