Ore scurtate la 30 de minute și pauze de 5 minute, joi, la Colegiul Național „I. L. Caragiale” din București din cauza unei avarii la rețeaua de gaze

Foto: Facebook.com

Părinții elevilor Colegiului Național “Ion Luca Caragiale” din București ne-au semnalat pe adresa redacției că joi, 8 decembrie, elevii vor avea program redus – 30 de minute ora și 5 minute pauza. Unitatea de învățământ a anunțat părinții printr-un mesaj pe Whatsapp că primăria a decis oprirea gazelor din cauza unor lucrări. Legat de posibilitatea ca elevii să învețe online în data de 8 decembrie, conducerea le-a transmis părinților că: “în situația dată, ISMB-ul nu aprobă orele on-line”. Părinții se plâng însă că este foarte frig în sălile de clasă de când au scăzut temperaturile, în jur de 17-18 grade.

Părinții mai multor elevi ai Colegiului Național “I. L. Caragiale” au semnalat Edupedu.ro că joi, 8 decembrie, elevii colegiului vor face ore mai scurte, de 30 de minute, și pauze de 5 minute. Primăria a anunțat lucrări la rețeaua de gaze, iar centrala unității de învățământ nu poate fi pornită.

Programul primit de părinți pentru ziua de joi, 8 decembrie

Legat de posibilitatea ca elevii să învețe online joi, conducerea colegiului le-a transmis părinților că “în situația dată, ISMB-ul nu aprobă orele on-line”.

Teoretic, vineri, programul elevilor ar trebui să revină la normal, dat fiind că mesajul conducerii Colegiului Național “I. L. Caragiale” făcea referire doar la ziua de joi, 8 decembrie.

Frig în clasele din unitatea de învățământ este însă zilnic. Elevii le povestesc părinților că stau la ore cu gecile pe ei la o temperatură de 17-18 grade.

S-a ajuns în această situație pentru că centrala unității de învățământ are nevoie de doi fochiști, în 2 ture, pentru a supraveghea focul, iar unul dintre ei a ieșit la pensie. Potrivit conducerii colegiului, postul de muncitor calificat-fochist este blocat.

Exit mobile version