Personalul didactic de la Politehnica București trebuie să încarce urgent materialele de curs pe platforma electronică a universității

Universitatea Politehnica București / Foto: Facebook Universitatea Politehnica din Bucuresti

Conducerea Universității Politehnica din București a decis că personalul didactic are obligația să încarce, de urgență, materialele didactice de curs, seminar, proiect și laborator pe platforma electronică a acestei instituții, potrivit Agerpres, care citează o hotărîre publicață pe site-ul UPB. Măsura e luată în contextul epidemiei de coronavirus.

Materialele didactice care vor fi încărcate pe platformă trebuie să acopere toate disciplinele prevăzute în planurile de învăţământ şi vor fi organizate pentru fiecare dintre ciclurile universitare de licenţă, masterat şi doctorat.

Modalitatea de desfăşurare a activităţii didactice de către personalul didactic de predare/cercetare, în contextul epidemiei, este în regim de telemuncă.

UPB a hotărât înlocuirea activităților didactice față în față cu cele online până la 31 martie.

Potrivit sursei citate, rectorul UPB Mihnea Costoiu susţine că s-a implementat “rapid” un sistem pentru analizarea, monitorizarea şi reducerea riscurilor de epidemie SARS-CoV-2 în universitate:

Exit mobile version