Pregătire gratuită online la Chimie, pentru BAC 2024, organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, în perioada 16 februarie – 20 aprilie

Foto: © Rido | Dreamstime.com

Elevii de clasa a XII-a se pot participa gratuit la cursuri online de pregătire la Chimie, în perioada 16 februarie – 20 aprilie. Cursurile sunt organizate de Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara, potrivit unui anunț al instituției de învățământ.

„La aceste cursuri vor fi abordate disciplinele Chimie Anorganică și Chimie Organică, în vederea recuperării materiei restante, a aprofundării cunoștințelor și a familiarizării elevilor cu cerințele subiectelor pentru susținerea examenului de bacalaureat 2024”, se arată în informare.

Potrivit sursei citate, cursurile vor fi predate de către cadrele didactice din cadrul Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului.

Programul se va desfășura online pe platforma Zoom Conference, în perioada 16 februarie – 20 aprilie 2024, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 14:00.

Înscrierea se realizează prin completarea online a formularului aici

Foto: © Rido | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și:
Pregătire gratuită pentru examenul de Bacalaureat 2024, în perioada 9 martie – 29 iunie, la Universitatea de Vest din Timişoara
Exit mobile version