Primarul din Kiev anunță că reîncepe predarea online în școli

Foto: © Vitaliy Nazarenko - Dreamstime.com

Școlile din capitala Ucrainei își vor relua activitatea în format online, după cum a declarat duminică primarul Kievului, Vitali Klitschko, potrivit CNN.

„Pe 28 martie, procesul educațional se va relua în capitală, în format online”, a spus Klitschko într-un comunicat pe Telegram. El a menționat că vor fi folosite platforme educaționale.

„O sarcină importantă astăzi este ca orașul să trăiască și să lucreze chiar și sub o astfel de lege marțială strictă. Ei (rușii – n.red) încearcă să ne intimideze. Asta nu va funcționa! Nu vom renunța!”.

Amintim că șeful ISJ Arad, Marius Gondor, a declarat săptămâna trecută că o parte dintre copiii refugiați au primit tablete de la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), pentru că şi-au exprimat dorinţa de a învăţa de la locul de cazare, conectaţi la o platformă guvernamentală pusă la dispoziţie de ţara lor.

Foto: © Vitaliy NazarenkoDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil

Exit mobile version