Primarul din Kiev anunță că reîncepe predarea online în școli

596 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Școlile din capitala Ucrainei își vor relua activitatea în format online, după cum a declarat duminică primarul Kievului, Vitali Klitschko, potrivit CNN.

„Pe 28 martie, procesul educațional se va relua în capitală, în format online”, a spus Klitschko într-un comunicat pe Telegram. El a menționat că vor fi folosite platforme educaționale.

„O sarcină importantă astăzi este ca orașul să trăiască și să lucreze chiar și sub o astfel de lege marțială strictă. Ei (rușii – n.red) încearcă să ne intimideze. Asta nu va funcționa! Nu vom renunța!”.

Amintim că șeful ISJ Arad, Marius Gondor, a declarat săptămâna trecută că o parte dintre copiii refugiați au primit tablete de la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), pentru că şi-au exprimat dorinţa de a învăţa de la locul de cazare, conectaţi la o platformă guvernamentală pusă la dispoziţie de ţara lor.

Foto: © Vitaliy NazarenkoDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like