Profesoara de istorie de la un liceu din Târgu Jiu, dată afară după mai multe plângeri ale elevilor, s-a retras la pensie

Foto: © 126602856 © Elnur | Dreamstime.com

Profesoara de istorie de la Colegiului Național ”Spiru Haret” din Târgu Jiu, dată afară după ce elevii au acuzat-o că le vorbește urât și îi desconsideră, s-a retras la pensie și nu a mai contestat măsura luată de conducerea liceului de a-i desface contractul de muncă, conform gorjonline.ro.

O comisie formată în urma unor plângeri depuse de către părinți și elevi a votat în unanimitate desfacerea contractului de muncă al Elenei Cornoiu, profesor de istorie la Colegiul Național „Spiru Haret“ din municipiul Târgu Jiu, potrivit sursei citate.

„Nu ni s-a comunicat că decizia luată de Consiliul de Administrație a fost contestată. Doamna avea vârsta de pensionare, dar beneficia de legea care i-a permis acest lucru, de egalitate între femei și bărbați, în sensul că femeile pot să activeze, fără acordul conducerii, până la vârsta de pensionare a bărbaților, de 65 de ani“, a declarat Flavius Boian, directorul Colegiului Național „Spiru Haret“ din Târgu Jiu, pentru gorjonline.ro.

Foto: © Elnur | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și:
Profesoară de istorie de la un colegiu din Târgu Jiu, dată afară după mai multe plângeri ale elevilor. A fost acuzată de aceștia că le vorbește urât
Exit mobile version