Profesorii care organizează tabere cu distracție în natură îi pot surprinde pe elevi cu drumeții montane, întâlniri uimitoare cu dinozauri și animalele pădurii. Dino Tabăra Râșnov face înscrieri pentru sezonul primăvară – vară 2024 (P)

Cu cât profesorii și părinții se mobilizează mai din timp și fac o rezervare, cu atât cresc șansele de a găsi disponibilitate în perioada dorită, pentru tabăra preferată. Un proverb vechi spune așa „Bunul gospodar își face vara sanie și iarna car”. Surprinzător, dar lecția acestei vorbe bătrânești se aplică și în cazul taberelor pentru copii. De ce să alegi din timp tabăra copiilor?

Există numeroase avantaje în a căuta o tabără pentru copii încă din perioada de iarnă. Nu de puține ori, profesorii și părinții care au amânat această decizie după perioada februarie-martie, au realizat mai apoi că au pierdut startul. Astfel, alegerea unei opțiuni convenabile a devenit, dintr-o dată, mai dificilă.

Când cauți o tabără pentru copii cu mult timp înainte, ai șansa să găsești mai multe oferte și variante care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale. De asemenea, poți să te informezi mai bine despre siguranța și calitatea taberei, pentru a te asigura că cei mici vor avea parte de o experiență sigură și de calitate. Dino Tabăra Râșnov le oferă profesorilor și părinților un program flexibil, în funcție de condițiile meteo și de vârsta copiilor, care poate fi adaptat, astfel încât cei mici să se bucure în fiecare zi de activități atât în interior, cât și în aer liber.

Pentru ca cei mici să aibă parte de o experiență completă, personalizată în funcție de nevoile și preferințele lor, Dino Tabăra Râșnov a pregătit un itinerariu diversificat. Printre activitățile planificate se numără:

Mai mult, copiii vor beneficia de un Dino Pack, care conține materialele necesare activităților, de la lanterne, busole și figurine de dinozauri din lut polimeric, până la saci de dormit, corturi și alte obiecte esențiale pentru Sleepover în natură (pe timp de vară).

Taberele pentru copii sunt populare și se pot ocupa rapid, mai ales cele mai căutate. Prin urmare, pentru a nu pierde oportunitatea de a oferi celor mici o experiență memorabilă, profesorii și părinții copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani pot contacta Dino Tabăra Râșnov încă din decembrie, pentru a înscrie grupuri organizate, de pâna la 24 de copii.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, trimite un email la adresa info@dinotabara.ro, completează formularul de contact de pe site sau sună direct la numărul de telefon 0773 321 660

Citește și:
Cum arată vacanța elevilor la Dino Tabăra Râșnov / Idei pentru profesori de implicare a copiilor în activități educative și distractive, care să le stimuleze curiozitatea, creativitatea și spiritul de aventură (P)
Dino Tabăra Râșnov, o alegere ideală pentru vacanțele copiilor: o alternativă educativă și distractivă pentru timpul petrecut în fața ecranelor – 6 zile de conectare cu natura
În săptămâna Școala Altfel profesorii le pot oferi elevilor o experiență unică la Dino Parc și Dino Tabăra Râșnov / Drumeții pe munte, vizite în care pot vedea urși carpatini, cerbi și mistreți, tururi la Castelul Bran și multe activități educative de neuitat
Exit mobile version