În săptămâna Școala Altfel profesorii le pot oferi elevilor o experiență unică la Dino Parc și Dino Tabăra Râșnov / Drumeții pe munte, vizite în care pot vedea urși carpatini, cerbi și mistreți, tururi la Castelul Bran și multe activități educative de neuitat (P)

4.510 vizualizări
Dacă ești profesor, știi deja că planificarea activităților pentru Școala Altfel și Săptămâna Verde nu este niciodată o temă fără probleme. Indiferent dacă elevii de-abia au început primul an școlar sau se pregătesc să facă pasul spre liceu, toți sunt entuziasmați când vine vorba de acele săptămâni în care școala nu înseamnă doar studiu și teme, ci și joacă, explorare și socializare. Dacă vrei să îți surprinzi plăcut elevii, Dino Tabăra Râșnov îți dă o mână de ajutor!

Am pregătit o paletă de activități exclusive și educative, care să îi impresioneze chiar și pe poznașii clasei. Cei mici vor învăța lucruri noi, înconjurați de natura sălbatică și de animale, și își vor face amintiri prețioase, care merită povestite iar și iar.

Reconectarea cu mediul înconjurător și animalele sau lecții interactive despre istoria celor mai fascinante monumente din Transilvania?

La Dino Tabăra nu trebuie să faci astfel de alegeri.

Interesele copiilor sunt diferite, de aceea am pregătit o varietate de activități, care să îi bucure și să le stârnească curiozitatea. Cei care iubesc natura sigur vor fi încântați de drumețiile pe munte și vizita la Saciova Hills, unde vor vedea cu ochii lor urșii carpatini, cerbi și mistreți. Elevii pasionați de istorie și era medievală vor fi în elementul lor în turul celor mai importante monumente din zonă, precum Castelul Bran, Bisericile Fortificate din Transilvania și Râșnovul, o bijuterie istorică în aer liber. Cinema-ul în format 9D, pictura pe modelaje din gips și jocurile de mișcare îi vor entuziasma pe toți, de la cel mai mic și până la cel mai mare.

Dino Parc Râșnov – cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei

Însă, cea mai memorabilă experiență va fi, fără îndoială, aventura de la Dino Parc Râșnov, unde vor avea acces exclusiv la activități special pregătit. Cei mici își vor antrena instinctele de cercetași, se vor distra pe traseul de aventură și se vor bucura de una dintre cele mai râvnite experiențe – Sleepover la Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei.

Și, fiindcă anul acesta programele Școala Altfel și Săptămâna verde încep devreme, din 11 septembrie și durează 6 luni, până pe 26 aprilie, te încurajăm să fii conștiincios și să programezi din timp grupul tău cu elevi (maxim 24 participanți). Garantăm că toamna la Râșnov este de o frumusețe aparte. În plus, știm cu toții că este bine să ne facem temele din timp, chiar și cele pe care le rezolvăm cu plăcere.

Toate informațiile sunt disponibile pe website-ul Dino Tabăra Râșnov sau pot fi solicitate la adresa info@dinotabara.ro.


4 comments
  1. Nici n-am citit advertorialul. Știți de ce?

    Pentru că nu, profesorii nu le pot oferi elevilor o experiență unică, oriunde. A avut grijă ministerul să interzică excursiile în SA sau SV dacă nu sunt plătite din fondurile / bugetul școlii unde să fi fost prevăzute special pentru așa ceva – și ghici ce! Nu există astfel de fonduri.

    Ayaye.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Francofonia, sărbătorită internațional pe 20 martie în fiecare an. Peste 50 de milioane de elevi și studenți învață franceza ca limbă străină, însă predarea acesteia este în pericol dacă politicile din Educație nu determină tinerii să aleagă meseria de profesor – nou raport al Organizației Internaționale a Francofoniei

În fiecare an, pe 20 martie, Ziua Internațională a Francofoniei este sărbătorită în întreaga lume, atât în țările francofone, cât și în cele în care limba franceză este mai puțin…
Vezi articolul

Creșterea cu circa 4% a salariilor profesorilor și majorității bugetarilor, aprobată de Guvern / Justificarea măsurii: inflația a crescut cu 14,5%, prețurile alimentelor cu aproape 40%, iar energia cu 135%

Creșterea salariilor din învățământ pentru cadrele didactice a fost aprobată de Guvern în ședința de vineri, potrivit instituției. Decizia îi vizează pe aproape toți bugetarii, care primesc astfel o creștere…
Vezi articolul