Profesorii și consilierii școlari mai au la dispoziție 2 zile pentru a se înscrie la Conferința Națională a Comunității “Educație pentru Științe”, anunță Universitatea din București

Foto: cnces.educatiepentrustiinta.ro

Profesorii și consilierii școlari mai au la dispoziție două zile pentru a se înscrie la Conferința Națională a Comunității “Educație pentru Științe”, anunță Universitatea din București. Evenimentul, aflat la a treia ediție, se desfășoară în perioada 6-8 decembrie 2019, la Biblioteca Națională de Fizică din Măgurele.

Sunt așteptați să se înscrie profesori de științe din învăţământul preuniversitar primar și secundar (matematică, fizică, chimie, biologie, geografie, informatică, tehnologii), consilieri școlari și studenți care se pregătesc pentru cariera didactică.

Profesorii și consilierii școlari vor participa la ateliere și mese rotunde unde vor fi prezentate exemple de bune practici, proiecte și lucrări științifice, iar participanții vor vizita institutele de cercetare de pe platforma Măgurele.

Conferința pune la dispoziția participanților două tipuri de burse – parțiale și integrale, precizează universitatea. Mai multe detalii cu privire la tipul de sprijin financiar pe care participanții îl pot accesa, aici

Evenimentul va reuni la București aproximativ 200 de participanți: cadre didactice, profesori consilieri, studenți, experți în educație, factori decizionali și reprezentanți ai școlilor, ai universităților, ai institutelor de cercetare și ai organizațiilor non-guvernamentale, reuniți într-o dezbatere amplă despre educație STEM, carierele viitorului și practici pedagogice inovative, informează organizatorii.

Organizatorii Conferinței Naționale a Comunității “Educație pentru Științe” sunt:
Vezi aici pagina de Facebook a Conferinței

Foto: cnces.educatiepentrustiinta.ro

 

Exit mobile version