Program dedicat pentru Școala altfel și Săptămâna verde, partenerul profesorilor implicați care vor să facă excursii școlare tematice captivante și pline de experiențe de învățare cu elevii lor – Reptiland București (P)

Foto: Reptiland București

Educatorii, învățătorii și profesorii sunt mereu în căutare de idei cu priză la elevii lor, iar pentru programele din Săptămâna „Școala altfel” sau „Săptămâna verde” este o provocare să găsești activități captivante pentru copii. Din acest an, însă, calendarul școlar al tuturor cadrelor didactice interesate de științe, de aplicații ale acestora și de biodiversitate, ori sustenabilitate trebuie să conțină o vizită la Reptiland București! În această perioadă ofertele pentru școli și grupuri de vizitatori sunt la prețuri speciale.

La parterul unei clădiri de birouri vizavi de parcarea Romexpo, Poarta B, pe Bulevardul Expoziției nr 1C, veți intra într-un univers spectaculos, captivant, inedit, în care veți găsi:

Foto: Reptiland București

Școlile beneficiază de un preț special. Pentru a primi o ofertă pentru excursiile școlare pe care le organizați, puteți suna la 0744346196, sau scrie pe office@reptiland.ro.

Adresă: Bulevardul Expoziției nr 1C, București 012244 (vizavi de parcarea Romexpo) Dacă folosești Waze apasă aici și se deschide direct traseul dorit. Sau scanează QR Code-ul acesta:

Program: Luni – vineri 09:00 – 19:00; sâmbătă și duminică 10:00 – 20:00 

Nimic din ceea ce se întâmplă în Reptiland București nu este întâmplător, totul fiind gândit la milimetru. De îndată ce veți intra, veți realiza câtă muncă, știință și artă au fost investite în acest proiect inovator, unic în România și în Europa. Este rezultatul unei munci de echipă – arhitecți, ingineri, floriști, botaniști, medici veterinari și  studenți voluntari, designeri, luminiști, sunetiști, electroniști. Iar toată această experiență va fi oferită mai departe studenților de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București,  Facultatea de Horticultură, cu care urmează un parteneriat prin care studenții vor putea efectua diferite cercetări și ore de practică.

Foto: Reptiland București

Va fi o experiență inedită, care îi va încânta atât pe preșcolari, elevi din clasele primare și gimnaziale, cât și pe liceeni.

Excursiile școlare tematice pot include:

Foto: Reptiland București

 Nu ratați ocazia de a oferi elevilor o experiență inedită de învățare:

Reptiland București este cel mai spectaculos proiect de reconectare cu natura și de educare a respectului pentru mediul înconjurător!

Foto: Reptiland București

Adresă: Bulevardul Expoziției, București 012244 (vizavi de parcarea Romexpo)

Program: Luni – vineri 09:00 – 19:00; sâmbătă și duminică 10:00 – 20:00 

Urmăriți-i pe: Facebook | TikTok | Instagram | Youtube

Foto: Reptiland București
Exit mobile version