Programul de vizualizare a lucrărilor de la Bacalaureat 2023: pe 18 și 19 iulie se aduc la centrele de examen pentru a fi văzute de candidați – procedură și model de cerere

Foto: Angelo Brezoianu - Agerpres Foto

Candidații care vor să își vadă lucrările de la Bacalaureat (BAC) 2023, sesiunea iunie-iulie, trebuie să depună o cerere la centrul unde au dat examenele în zilele de 10 și 11 iulie, conform procedurii Ministerului Educației, obținută de Edupedu.ro. Descarcă de mai jos din articol modelul de cerere pentru vizualizarea lucrărilor.

Pe 18 și 19 iulie, candidații care au solicitat vizualizarea lucrărilor pot face acest lucru la centrele de examen anunțate de inspectoratele școlare. Vineri, pe 7 iulie, la fiecare centru de examen se vor afișa locația și orele pentru vizualizarea lucrărilor în județul respectiv, potrivit documentului.

Pe 10 și 11 iulie se pot depune cererile la centrele de examen sau se transmit online la adresa de e-mail indicată la avizierul centrului de examen, conform procedurii.

Amintim că rezultatele inițiale de la BAC 2023 s-au afișat luni, 3 iulie. Elevii nemulțumiți de rezultatele obținute au putut depune contestații la centrele de examen sau le-au transmis electronic în aceeași zi. Rezultatele finale vor fi afișate vineri, 7 iulie.

DOCUMENT Model de cerere pentru vizualizarea lucrării la Bacalaureat 2023, obținut de Edupedu.ro de la licee:

FOTO DOCUMENT Procedura pentru vizualizarea lucrărilor la BAC 2023:

Citește și:
Programul de vizualizare a lucrărilor de la Evaluarea Națională 2023, afișat de inspectoratele școlare din țară – model de cerere
Exit mobile version