Proiect de aducere a 1.000 de consilieri școlari în 1.000 de școli vulnerabile, discutat miercuri cu Ministerul Investițiilor, anunță Sorin Cîmpeanu. Cristache – Asociația părinților: Nu este de ajuns să-ți dorești, trebuie să ai și cu ce

Foto: © Martinmark - Dreamstime.com

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus miercuri seară, la B1 TV, că în cursul zilei a avut discuții cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene pentru un proiect prin care “să avem cel puțin 1.000 de consilieri în 1.000 de școli care sunt identificate ca fiind cele mai vulnerabile”. Iulian Cristache, președinte al Federației asociațiilor de părinți, a anunțat la rândul său, pe Facebook, că a avut discuții pe această temă cu ministrul, în cursul zilei, dar a notat că “nu e de ajuns să-ți dorești, trebuie să ai și cu ce”.

Sorin Cîmpeanu, la B1 TV, despre proiectul de asistență psihopedagogică și consiliere în școli:

Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar (FNAP-IP), a comentat pe această temă, pe Facebook, după discuțiile avute de organizație la Ministerul Educației, în cursul zilei de ieri:

Foto: 184273177 © MartinmarkDreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Citește și:
INTERVIU Patricia Benea, proaspăt absolvent de master în psihologie, nota 10 la Titularizare 2021, viitor consilier școlar suplinitor pentru ca nu există posturi: În facultate nu am interacționat cu profesori care să vorbească despre acest examen, nu cred că e în zona lor de interes
Exit mobile version