Protest USR în fața vilei din Aviatorilor renovată de Regia Protocolului de Stat pentru Iohannis. „Cum se plătește mărțișorul de 9 milioane euro pentru dna. Iohannis – un profesor debutant, 1.050 de ani de muncă”

Foto: Facebook.com/ Diana Stoica

Mai mulţi membri şi parlamentari USR au protestat, vineri, în faţa fostului sediu al PNL din Bulevardul Aviatorilor 86, imobil care este renovat de RA-APPS, transmite Agerpres. G4Media a scris că vila este renovată cu 9 milioane de euro de guvern pentru a deveni vila de protocol a lui Klaus Iohannis la finalul mandatului, conform sursei citate.

Participanţii au purtat câte trei trandafiri roşii şi pancarte cu mai multe mesaje: „Cum se plătește mărţişorul de 9 milioane euro pentru dna. Iohannis – actor debutant 1.038 ani de muncă”, „Cum se plătește mărţişorul de 9 milioane euro pentru dna. Iohannis – un profesor debutant, 1.050 de ani de muncă”, „Nu i-a ajuns dulapul de 2 m şi-a luat unul de 67 m”.

„Este a cincea zi de sfidare. Cerem nişte răspunsuri foarte clare din partea Guvernului şi a RA-APPS pentru că românii trebuie să ştie ce se întâmplă cu banii lor, să ne spună cine este beneficiarul acestui palat de 7 – 9 milioane de euro cu care puteau fi modernizate trei şcoli sau puteau fi acoperite fondurile necesare pentru masă caldă în şcoală pentru 145.000 de elevi timp de un an”, a declarat deputata USR Diana Stoica.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.
Citește și:
Cum sunt convinși tinerii să intre în învățământ: salariul brut al unui profesor debutant crește cu 52 de lei dacă își ia Definitivatul, cel mai greu și complex examen din primii ani de catedră
Exit mobile version