Protest USR în fața vilei din Aviatorilor renovată de Regia Protocolului de Stat pentru Iohannis. „Cum se plătește mărțișorul de 9 milioane euro pentru dna. Iohannis – un profesor debutant, 1.050 de ani de muncă”

426 de vizualizări
Foto: Facebook.com/ Diana Stoica
Mai mulţi membri şi parlamentari USR au protestat, vineri, în faţa fostului sediu al PNL din Bulevardul Aviatorilor 86, imobil care este renovat de RA-APPS, transmite Agerpres. G4Media a scris că vila este renovată cu 9 milioane de euro de guvern pentru a deveni vila de protocol a lui Klaus Iohannis la finalul mandatului, conform sursei citate.

Participanţii au purtat câte trei trandafiri roşii şi pancarte cu mai multe mesaje: „Cum se plătește mărţişorul de 9 milioane euro pentru dna. Iohannis – actor debutant 1.038 ani de muncă”, „Cum se plătește mărţişorul de 9 milioane euro pentru dna. Iohannis – un profesor debutant, 1.050 de ani de muncă”, „Nu i-a ajuns dulapul de 2 m şi-a luat unul de 67 m”.

„Este a cincea zi de sfidare. Cerem nişte răspunsuri foarte clare din partea Guvernului şi a RA-APPS pentru că românii trebuie să ştie ce se întâmplă cu banii lor, să ne spună cine este beneficiarul acestui palat de 7 – 9 milioane de euro cu care puteau fi modernizate trei şcoli sau puteau fi acoperite fondurile necesare pentru masă caldă în şcoală pentru 145.000 de elevi timp de un an”, a declarat deputata USR Diana Stoica.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.
Citește și:
Cum sunt convinși tinerii să intre în învățământ: salariul brut al unui profesor debutant crește cu 52 de lei dacă își ia Definitivatul, cel mai greu și complex examen din primii ani de catedră

1 comment
  1. Și pentru-că am îndrăznit să îmi cer Drepturile pe Legea 18 /1991, acum i-a venit grindul Nepotelei mele, la Ordin Politic sa nu îi Acorde,, TICHETUL EDUCATIONAL” incalcind Drepturile Copilului și Acordurile Internaționale și Europene ce ca Tara Semnatara Sintem Acordând la Toți din Școala ei Nu!?!? Avind Statut de Orfana JURITIC și este în Plasament Tutelar prin Hotarire Judecătorească la Noi ca Bunici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Competițiile sportive internaționale la care au participat elevii români în anul școlar trecut și pentru care pot primi burse de excelență, actualizate printr-o erată a Ministerului Educației. Secretarul de stat Florian Lixandru: Vor primi banii și pe lunile din urmă

Lista competițiilor școlare sportive internaționale la care au participat elevii români în anul școlar 2022-2023 și pentru care pot primi în prezent burse de excelență I a fost actualizată printr-o…
Vezi articolul