Realitatea TV: Cumpănașu nu a terminat facultatea, dar își face masterul la o universitate din Elveția

Foto: Facebook Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu, care și-a depus candidatura la prezidențiale, nu a terminat facultatea, dar ar fi devenit masterand la o universitate din Elveția, transmite Realitatea TV. Cumpănașu a declarat pentru G4Media.ro că nu și-a terminat studiile de drept începute la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Într-o intervenție la Realitatea TV, marți seară, Cumpănașu a declarat referitor la studiile sale masterale urmate în Elveția fără să fi absolvit anterior vreo facultate că “nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți proștii în România, la toate universitățile de doi lei. (…) Eu cred că un om care își termină un executive master are o pregătire mai bună, în afară, decât unul care vine și spune săru’mâna pe la decani și bagă șpagă la profesori“.

Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare și cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au făcut la Spiru Haret“, a declarat Cumpănașu la Realitatea TV.

De precizat că, în sistemul Bologna, nu poți urma studiile masterale, decât dacă ai absolvit facultatea, nivelul licență. Precizăm că Elveția este membru al Procesului Bologna din 1999 (sursa și detalii).

Citește și:

 

Exit mobile version