Rectorul Daniel David: Universitatea Babeș-Bolyai nu mai poate crește în actuala paradigmă / Reglementările sunt gândite colectivist, ministerul ne tratează ca pe campusuri proprii / UBB își propune de acum obiective world-class

schimbarea stilului de viață în perioada epidemiei

Foto: captură - EBS Radio

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca “a ajuns în paradigma actuală la maximum de dezvoltare! În această paradigmă nu mai putem crește, ci putem aștepta ca celelalte universități din țară să ajungă la performanța noastră”, a spus rectorul UBB Daniel David, luni, cu ocazia deschiderii noului an universitar. El spune că reglementările sunt gândite “colectivist” și Ministerul Educației tratează universitățile “ca pe niște campusuri proprii”, ceea ce se reflectă în rankingurile internaționale. Daniel David a anunțat, cu această ocazie, că de acum înainte UBB intră într-o nouă fază și își propune obiective “world-class”, chiar dacă, până la reașezare, schimbările să producă “fluctuații în rankinguri”.

Daniel David, în mesajul său cu ocazia începerii anului universitar 2020-2021:

După ce a trecut în revistă schimbările prin care UBB a trecut în ultimii 30 de ani, el a arătat că prioritară e, acum, înscrierea universității într-o “paradigmă world-class”:

Rectorul UBB a plasat aceste planuri în contextul “schimbărilor disruptive, paradigmatice” care se petrec la nivel european:

Mesajul integral al rectorului UBB

Exit mobile version