Remus Pricopie îl acuză pe Sorin Cîmpeanu de lipsă de cei 7 ani de-acasă: După ce jignești în linie pe oricine îndrăznește să te contrazică este nerealist să crezi că poți să mergi mai departe cu respectivele proiecte de legi

Remus Pricopie / Foto: Agerpres

Remus Pricopie / Foto: Agerpres

Remus Pricopie, rectorul SNSPA și fost ministru al Educației, îl acuză pe ministrul Sorin Cîmpeanu că este “lipsit de o educație elementară: cei şapte ani de acasă”. “Poți să vorbeşti despre educație fără să ai ‘educația’ bunului simț?”, întreabă Pricopie, la puțin timp după ce ministrul Educației a avut o replică deplasată la adresa celor 100 de intelectuali care i-au cerut modificarea proiectelor de legi ale Educației și i-a calificat drept “un grup de interese”.

“După ce jignești în linie pe oricine îndrăzneşte să te contrazică – profesori, elevi, studenți, părinți, foşti miniştri ai educației, jurnaliști, reprezentanți ai societății civile, academicieni etc. – este nerealist să crezi că poți să mergi mai departe cu respectivele proiecte de legi”, spune rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

“Sper că PNL va realiza că acest pachet legislativ, care trebuie să reflecte “educația”, este compromis zi de zi de un ministru lipsit de o educație elementară: cei şapte ani de acasă”, continuă Pricopie.

Replica integrală a fostului ministru Remus Pricopie la jignirile lansate de ministrul Sorin Cîmpeanu:

“Poți să vorbeşti despre educație fără să ai “educația” bunului simț?

Impolitețea, smecheria, falsificarea adevărului, deturnarea atenției către false probleme – acestea sunt instrumentele folosite de actualul ministru al educației în timpul “dezbaterilor” pe marginea legilor “României Educate”.

După ce jignesti în linie pe oricine îndrăzneşte să te contrazică – profesori, elevi, studenți, părinți, foşti miniştri ai educației, jurnaliști, reprezentanți ai societății civile, academicieni etc. – este nerealist să crezi că poți să mergi mai departe cu respectivele proiecte de legi.

Sper că PNL va realiza că acest pachet legislativ, care trebuie să reflecte “educația”, este compromis zi de zi de un ministru lipsit de o educație elementară: cei şapte ani de acasă.”

Exit mobile version