Percheziții la membrii unei rețele de droguri cu dealeri minori folosiți pentru trafic în Cluj Napoca și Iași / Drogurile de risc ajungeau în cluburi, cămine studențești și unități școlare

Agenția Națională Antidrog

Foto: Pixabay.com

Potrivit anchetatorilor, pe parcursul anului 2023, membrii unei rețele de dealeri ar fi introdus în România cantități mari de droguri de risc pe care le-ar fi distribuit, ulterior, către alți dealeri din municipiile Cluj Napoca și Iași care, la rândul lor, ar fi aprovizionat piețele de droguri de risc din cluburi, cămine studențești și unități școlare, scrie G4Media.ro.

Marți, au fost efectuate zece percheziții domiciliare în Cluj și în Iași, alături de două operațiuni de prindere în flagrant delict a persoanelor cercetate, în timp ce tranzacționau sau transferau cantități mari de droguri.

În total, au fost descoperite și ridicate 40 de kilograme de muguri de canabis (ambalate în 48 de pungi vidate), 12 kilograme de hașis, porționat și ambalat (125 de pachete), aproximativ 120 de grame de cristal, precum și o mașină de numărat bani.

În cadrul acestei rețele extinse de trafic, ar fi fost folosiți minori pentru traficul de droguri, dar, în același timp, ar fi fost și destinatari ai substanțelor interzise.

Potrivit anchetatorilor, pe parcursul anului 2023, membrii unei rețele de dealeri ar fi introdus în România cantități mari de droguri de risc pe care le-ar fi distribuit, ulterior, către alți dealeri din municipiile Cluj Napoca și Iași care, la rândul lor, ar fi aprovizionat piețele de droguri de risc din cluburi, cămine studențești și unități școlare.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.
Exit mobile version