Școala canadiană Maple Bear își anunță intenția de a intra pe piața de educație din România, cu un model în franciză

școli din București

Școală / Foto: Pexels.com

Școala canadiană Maple Bear își anunță intenția de a intra pe piața de educație din România, cu un model de educație în franciză. “Căutăm parteneri locali pentru a înființa școli în România”, a declarat Yann Bidan, Director General al Maple Bear Europa Centrală și de Est, potrivit unui comunicat remis Edupedu.ro.

În România, compania vrea să deschidă 10 unități școlare pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial, luând în calcul posibilitatea de a se extinde și în zona învățământului liceal.

Maple Bear este în măsură să includă reglementările locale în materie de educație, oferind programe curriculare locale integrate, pe lângă programul și metodologia canadiană“, a adăugat Yann Bidan. Acesta a precizat că modelul “vizează o educație completă a copilului – fizică, intelectuală, emoțională și socială, în care trei componente sunt fundamentale: creativitatea, colaborarea și gândirea critică”.

Factorii-cheie ai sistemului de învățământ canadian, potrivit Maple Bear:

Școala canadiană Maple Bear aduce metodologia bilingvă canadiană. Înființat în urmă cu 12 ani, Maple Bear este prezent astăzi în 16 țări, cu peste 300 de unități de învățământ preșcolar, școlar și liceal și cu peste 35.000 de elevi.

Planul companiei pentru Europa Centrală și de Est, pentru următorii zece ani, este de a dezvolta o rețea de școli cu peste 15.000 de studenți.

Exit mobile version