Scriitorul Radu Vancu: Sper că profesorii nu se vor încrede în acest guvern mega-mincinos. Întâi OUG corect formulat, apoi revenirea la clasă

Radu Vancu / Foto: Facebook.com

„Premierul Ciucă încearcă să inverseze sensul ultimatumului: cere, din câte înțeleg, să revină întâi profesorii la clasă – promițând că apoi va da OUG. Sper că profesorii nu se vor încrede în acest guvern mega-mincinos. Întâi OUG corect formulat, apoi revenirea la clasă”, scrie, pe Facebook, profesorul Radu Vancu. Sindicatele profesorilor au anunțat că greva profesorilor nu se încheie, ci se suspendă.

Condiția sindicatelor este adoptarea azi a unei ordonanțe de urgență care să prevadă faptul că salariul debutantului va fi cât cel mediu pe economie și creșterea salarială de 50% din diferența între salariile actuale și cele din grila nouă, la 1 ianuarie 2024.

Redăm mesajul lui Radu Vancu:

Anunțul făcut de liderii sindicali e un ultimatum dat guvernului: dacă în OUG de azi apare articol distinct privind salarizarea profesorului debutant la nivelul salariului mediu, greva se suspendă. Dacă nu, nu.

Premierul Ciucă încearcă să inverseze sensul ultimatumului: cere, din câte înțeleg, să revină întâi profesorii la clasă – promițând că apoi va da OUG. Sper că profesorii nu se vor încrede în acest guvern mega-mincinos. Întâi OUG corect formulat, apoi revenirea la clasă.

Așa că nu vă luați după titlurile mincinoase de la Digi, după care profesorii se întorc la clasă. Profesorii vor reveni NUMAI DUPĂ ce guvernul alba-neagra va da OUG corect. Altfel nu.

Exit mobile version