Sfântul Sava și Caragiale – colegiile naționale din București cu cea mai mare rată de vaccinare a angajaților. Mihai Viteazul – în coada clasamentului colegiilor, cu puțin peste 50%

Foto: © Geargodz | Dreamstime.com

Două licee din Sectorul 1 – I.L. Caragiale și Sfântul Sava – înregistrează cea mai mare rată de vaccinare a angajaților, în rândul Colegiilor Naționale din Capitală, ambele cu 86% din personal vaccinat împotriva Covid-19. Colegiul național cu cea mai slabă rată de vaccinare din oraș – doar 51,89% – este Mihai Viteazul, instituție din Sectorul 2, potrivit datelor centralizate miercuri de Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

“Recordul” Colegiului Mihai Viteazul este cu atât mai notabil cu cât 21 dintre cele 30 de colegii naționale, economice, plus cel german și cel romano-catolic, din București au o rată de vaccinare de peste 70%. Doar șapte dintre acestea au o rată de vaccinare a angajaților de sub 60%.

Dintre acestea din urmă, însă, cele mai multe sunt în sectorul 4: Colegiile Dinu Lipatti, Octav Onicescu și Mihai Eminescu au, toate, până în 60% rata de vaccinare a personalului.

Patru colegii naționale au rată peste 80%, dintre care trei în Sectorul 1.

Rata de vaccinare în colegiile bucureștene din fiecare sector:

Sectorul 1:

Sector 2:

Sectorul 3:

Sectorul 4:

Sectorul 5:

Sectorul 6:

Lista completă a unităților de învățământ din București:

Foto: © Geargodz | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version