Simulări pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională din 2023, la Constanța, în decembrie 2022, ianuarie și februarie 2023

Foto: © Pressmaster | Dreamstime.com

„Simulările județene ale examenelor naționale vor continua și în acest an școlar. Spre deosebire de anii anteriori, când au fost două sesiuni ale simulărilor, în acest an școlar vor exista trei sesiuni, începând cu luna decembrie 2022”, a declarat profesorul Sorin Mihai, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, pentru Ziua de Constanța, în emisiunea Ziua Live, pe 16 noiembrie 2022.

„Calendarul simulărilor încă nu este definitivat complet, însă, cel mai probabil, simulările din luna decembrie pentru evaluarea națională se vor desfășura în datele de 12 și 13 decembrie 2022, iar cele pentru Bacalaureat vor fi în zilele de 14, 15 și 16 ianuarie 2022“, a declarat șeful ISJ Constanța, citat de publicația Ziua de Constanța.

„Simulările debutează în luna decembrie 2022 și vor continua și în ianuarie și februarie 2023“, potrivit profesorului Sorin Mihai.

Foto: © Pressmaster | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version