Sondaj pentru elevi: Ce părere ai despre întoarcerea la școală pentru pregătirea examenelor în perioada 2-12 iunie

Inchidere scoli pe fondul crizei sanitare. Tot mai multe tari si regiuni europene au decis sa opreasca accesul elevilor in scoli.

Foto: Edupedu.ro

Revenirea la școală în perioada 2-12 iunie va fi un exercițiu pentru elevii claselor terminale, dar și pentru profesori și pentru întreg sistemul de învățământ – o pregătire a tuturor pentru reluarea școlii din toamnă, dar și pentru examenele naționale.

Școlile și personalul din unitățile de învățământ și inspectorate își vor exersa capacitatea de organizare în situație de criză, iar elevii își vor revedea colegii, vor discuta despre întâmplările din ultimele două luni de izolare și despre subiectele de examene pentru că urmează Evaluarea Națională și Bacalaureatul. În plus, profesorii vor face câteva ore de recapitulare pentru a-i readuce în atmosfera de examen, dar și ei se vor familiariza cu noile măsuri de distanțare.

Edupedu.ro le cere părerea elevilor, care pot vota în sondajul de mai jos ce părere au despre întoarcerea celor din clasele a XII-a și a VIII-a la școală pentru această sesiune de 9 zile de pregătire?

Take Our Poll

Votul este înregistrat o singura dată per utilizator, puteți să le dați link și colegilor, pentru mai multe opinii, iar sondajul va fi deschis timp de o săptămână.

FOTO: edupedu.ro

Exit mobile version