Subiecte Limba română Bac 2020. Eseu despre particularitățile unei comedii și un text în care liceenii să argumenteze dacă mass-media contribuie la crearea imaginii publice a unei persoane

Bacalaureat 2020. Subiectele de la proba de Limba și literatura Română au fost primite de elevi la ora 9, iar timpul de rezolvare este de 3 ore. Candidații puteau ieși din sală după o oră și jumătate de la primirea subiectelor. Varianta extrasă de Centrul Național de Politici și Evaluarea în Educație a fost cea cu numărul 5.

La subiectul I absolvenții de liceu de la profilul real și tehnologic, precum si fieliera vocationala au avut un text la prima vedere „Amintiri despre G. Călinescu”, de Mircea Bandu.

La subiectul I, punctul B, candidații au avut de făcut un text argumentativ despre cum contribuie mass-media (dacă da sau dacă nu) la crearea imaginii publice a unei persoane.

Subiectul III a fost un eseu despre particularitățile unei comedii studiate.

Baremul de corectare și notare pentru acest subeict va fi publicat azi la ora 15:00.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie (până în ora 12:00).

Exit mobile version