ULTIMA ORĂ Baremul de la Bac, proba de limba română, a fost publicat

12.364 de vizualizări
Subiecte Simulare clasa a VII-a
Foto: Pexels.com
Baremul pentru proba scrisă de Limba şi literatura română, de la Bacalaureat 2020, a fost publicat ce Centrul naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie.

Baremul pentru profilul real şi profilul tehnologic

Baremul pentru profilul uman

Subiectele pentru profilul real şi profilul tehnologic

Subiectele pentru profilul uman

Bacalaureatul 2020 a început astăzi, cu examenul scris la Limba și literatura română. Absolvenții de liceu au avut la dispoziție 3 ore pentru a rezolva subiectele la Limba și literatura română.

Ecaterina Stanca, profesoara de Limba română la Colegiul Național „Tudor Vianu” din București, a rezolvat subiectele pentru Edupedu.ro.

Subiectele de la proba de Limba și literatura Română au fost primite de elevi la ora 9. La subiectul I, absolvenții de liceu au avut un fragment din textul la prima vedere “Amintiri despre G. Călinescu”, de Mircea Bandu.

Foto: Pexels.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Monica Anisie: Probele de Bacalaureat și Evaluarea Națională se vor desfășura cu măsuri de siguranță, elevii vor avea culoare speciale. Săptămâna viitoare vom anunța calendarele examenelor

Probele de Bacalaureat și Evaluarea Națională se vor desfășura cu măsuri de siguranță, a anunțat Monica Anisie într-o intervenție la Digi 24. Aceasta a explicat că săptămâna viitoare vor fi…
Vezi articolul