Subiectele și răspunsurile corecte de la proba scrisă pentru concursul de directori 2022 / Întrebare: Prin ce se aseamănă filmele și romanele

Foto: captură - subiect

Ministerul Educației a publicat subiectele primite joi, 8 septembrie, de profesorii care au candidat la proba scrisă a concursul național de directori de școli și directori adjuncți, sesiunea iunie-octombrie 2022. De asemenea, Ministerul a mai publicat și șablonul cu răspunsurile corecte.

În Capitală sunt înscriși la proba scrisă 98 candidați, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Conform unui ordin publicat în Monitorul Oficial în luna iunie, evaluarea testului standardizat se face în prezența candidatului și a observatorilor. Fiecare item corect rezolvat se notează cu două puncte. Nota fiecărui evaluator se obține prin împărțirea la 10 a sumei punctajelor acordate de acesta. Nota candidatului la proba scrisă se calculează ca medie aritmetică a notelor acordate de fiecare evaluator. Nu se admit diferențe de notare între membrii comisiei de evaluare a probei scrise.

Descarcă subiectele:
Descarcă șablonul de evaluare:

Notele obținute la proba scrisă se pot contesta în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, conform ordinului. 

Ordinul pentru modificarea metodologiei prevede că „nu se admit diferențe de notare între membrii comisiei de soluționare a contestațiilor la reevaluarea probei scrise. În cazul constatării diferențelor de notare între membrii comisiei de soluționare a contestațiilor, președintele comisiei de organizare reevaluează testul în prezența candidatului și acordă nota finală”.

Calendarul concursului
Exit mobile version