Sunteți de acord ca elevii să meargă fizic la școală, până la o rată de 6 la mie? Sondaj lansat de Federația Părinților cu privire la condițiile de desfășurare a noului an școlar, în context pandemic

Foto: © Sam Wordley | Dreamstime.com

Federația Națională a Asociațiilor de Părinți a lansat un sondaj online prin care îi invită pe părinți să-și spună punctul de vedere cu privire la condițiile în care ar trebui să se desfășoare învățarea în anul școlar 2021-2022, dar și cu privire la intențiile de vaccinare a copiilor împotriva Covid-19.

Chestionarul online poate fi completat aici. Pentru a participa la sondaj, e nevoie ca respondenții să fie conectați la conturi Gmail (nu se colectează adresele de date).

Sondajul include întrebări privind vaccinarea sau intenția de vaccinare a părinților și copiilor, opțiunea privind școala în format fizic sau online, continuarea școlii cu prezență fizică la o incidență de peste 6 la mie sau alte praguri, testarea elevilor, capacitatea școlii de a respecta măsurile igienico-sanitare,

Foto: © Sam Wordley | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version