Tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online din cauza faptului că nu deţin asemenea dispozitive vor fi cumpărate din Fondul de Rezervă al Guvernului, anunță Premierul

SURSA: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi seară, în ședința de Guvern, că va utiliza Fondul de rezervă pentru achiziţia de tablete destinate elevilor care nu au acces la cursurile online şi, de asemenea, pentru cheltuielile necesare pentru distribuirea de măşti persoanelor care sunt vulnerabile, scrie G4Media.ro.
„În urma analizelor pe care le-am făcut la ultimele întâlniri cu domnul preşedinte Iohannis, am luat câteva decizii pe care trebuie să vi le comunic şi care trebuie puse în practică. Am luat decizia de a utiliza resursele financiare din Fondul de rezervă al Guvernului pentru susţinerea achiziţiei de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online din cauza faptului că nu deţin calculatoare sau tablete”.
Citește articolul integral pe G4Media.ro

Edupedu.ro a scris încă de pe 5 mai că Ministerul Educaţiei vrea să cumpere 250.000 de tablete şi laptopuri cu 150 milioane lei pentru elevii care nu au pe ce să facă ore online, asta prevede un proiect de Hotărâre de Guvern pus în dezbatere de Ministerul Educaţiei.

Exit mobile version