Toate cursurile, lucrările practice şi examenele se suspendă pentru toţi studenţii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti

Examenele pentru admiterea la Medicină Carol Davila

Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București / Foto: Facebook.com

Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti anunţă că s-a întrunit in regim de urgenţă pe 08.03.2020 la ora 13.00 şi a hotât să suspende cursurile şi examenele pentru toţi studenţii până la finalul lunii martie, potrivit unui anunţ publicat pe site.

Iată hotărârea Consiliului UMFCD:

Decizia vine după ce în această dimineaţă Raed Arafat a anunţat că se anulează și stagiile de practică în spitale, pentru studenții la medicină, precum şi vizitele aparţinătorilor pacienţilor în spitale.

Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, a declarat pentru Agerpres că începând de luni până pe 31 martie vor fi suspendate cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti. “Nu se pot separa, nu ai cum să separi. Cursurile se fac în aceleaşi spaţii în care se face şi activitatea practică“, a spus Rafila.

FOTO: UMFCD.RO

Exit mobile version