Toate cursurile, lucrările practice şi examenele se suspendă pentru toţi studenţii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti

12.846 de vizualizări
Examenele pentru admiterea la Medicină
Examenele pentru admiterea la Medicină Foto: Facebook.com
Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti anunţă că s-a întrunit in regim de urgenţă pe 08.03.2020 la ora 13.00 şi a hotât să suspende cursurile şi examenele pentru toţi studenţii până la finalul lunii martie, potrivit unui anunţ publicat pe site.

Iată hotărârea Consiliului UMFCD:

  • Suspendarea cursurilor si lucrarilor practice precum si a examenelor pentru toti studentii facultatilor din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti incepand cu data de 09.03.2020 si pana la data de 31.03.2020, in conformitate cu prevederile art.3 din Hotararea nr.6/06.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

Decizia vine după ce în această dimineaţă Raed Arafat a anunţat că se anulează și stagiile de practică în spitale, pentru studenții la medicină, precum şi vizitele aparţinătorilor pacienţilor în spitale.

Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, a declarat pentru Agerpres că începând de luni până pe 31 martie vor fi suspendate cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti. “Nu se pot separa, nu ai cum să separi. Cursurile se fac în aceleaşi spaţii în care se face şi activitatea practică“, a spus Rafila.

FOTO: UMFCD.RO

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. De ce nu are nimeni curajul sa inchida tot invatamantul. Bine ca adunarile artistice si sportive insa scolile nu. Asteapta sa se imbolnaveasca unul, elev sau profesor, sa-l tarasca la tot felul de teste, sa-l carantineze de nu mai vorbeste nici la telefon lumea cu acesta, sa-l mediatizeze toate posturile de stiri si sa raman cu onoarea “nereperata” toata viata. ACASA. INCHIDETI SCOLILE PANA NU E PREA TARZIU. Nu e sector economic. Plata profesorilor poate fi concediu de odihna si nu concediu medical. Amanata scoala si examenele cu perioada inchiderii. Ce ne tot frasolim atat. Ajungem ca in Italia!!!! Cu peste 4% mortalitate, cu triaj la internare, care esti tanar te trateaza care nu te lasa sa mori. Sunt indignata de lipsa de coloana vertebrala a mai marilor tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Clasamentul universităților românești în funcție de predare, cercetare, venituri din industrie – potrivit rankingului universităților din țările emergente THE 2020, dominat de China și Rusia

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca este instituția de învățământ superior din România cu cea mai înaltă poziție în clasamentul pe 2020 al universităților din țările cu economie emergentă și singura aflată…
Vezi articolul