Tudorel Toader a desemnat doi noi prorectori la Universitatea Al.I. Cuza din Iași. Domeniile celor doi sunt sociologia familiei și teologia ortodoxă

Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi -Studenţii rămaşi în camine au fost mutaţi în camere de mai multe persoane

Foto: Google Street View

Doi noi prorectori au fost desemnați de rectorul Tudorel Toader în ședința Senatului Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) de joi, 26 noiembrie 2020, pentru mandatul 2020-2024. Este vorba de:

Prin desemnarea și validarea noilor prorectori s-a completat echipa de conducere executivă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, se arată într-un comunicat de presă al Universității.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul UAIC, Daniela Cojocari (n. 1970) și-a obținut licența în Chimie, în 1995, la aceeași universitate la care predă acum. În 1999-2000, a studiat cu o bursă Erasmus sociologia familiei la Universitatea din Liege, Belgia. A început să studieze sociologie-politologie la UAIC în 1988, dar și-a luat licența în domeniu în 2002.

În 2008 devine doctor în sociologie cu o lucrare despre „Familia și fenomene familiale în societatea românească”, ce a fost coordonată de profesorul Vasile Miftode. În 2012 a urmat un stagiu de pregătire postdoctorală la Universitatea din Barcelona în „sociologia copilăriei, educaţie parentală, sănătate publică, politici de sănătate a copiilor şi tinerilor”.

Constantin Iulian Damian (n. 1979) a absolvit în 2003 facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul UAIC, iar în 2005 a absolvit un Masterat în Teologie Sistemică și Biblică în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloaie” din Iași, conform CV-ului său.

Doi ani mai târziu a mai absolvit un masterat, de data aceasta la UAIC, în Antropologie Culturală și Etnologie. În 2011 și-a luat doctoratul cu tema „Tehnici de manipulare specifice noilor mișcări religioase”, coordonată de Nicolae Achimescu.

FOTO: Google StreetView

Exit mobile version