ULTIMA ORĂ Modele de subiecte pentru Titularizare 2024, publicate de Ministerul Educației. Descarcă subiectele și baremele pentru profesorii de gimnaziu și liceu

Foto: Pixabay.com

Modelele de subiecte pentru concursul național de titularizare 2024, pentru profesorii de gimnaziu și liceu, au fost publicate de Ministerul Educației prin Centrul Național de Politici în Evaluare. Documentele pot fi descărcate mai jos în articol.

Amintim că proba scrisă a concursului de Titularizare 2024 are loc pe 17 iulie anul viitor, potrivit calendarului pus în dezbatere de Ministerul Educației. Metodologia de mobilitate pentru anul școlar viitor, care conține toate etapele de mobilitate pentru profesori, inclusiv concursul național de angajare, nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial.

Ce este titularizarea? Titularizarea este angajarea într-o școală, pe o perioadă nedeterminată. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Modelele de subiecte pot fi descărcate de aici:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Limba română:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Matematică:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Istorie:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Geografie:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Limba engleză:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Limba franceză:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Chimie:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Fizică:

DOCUMENT DESCARCĂ SUBIECT Biologie:

Descarcă toate modelele de subiecte pentru Titularizare 2024

Exit mobile version