Universitatea București a închis comentariile pe Facebook la anunțul că reia cursurile în format fizic, după un val de replici din partea studenților

Pagina de Facebook a Universității București a publicat joi hotărârea Senatului instituției prin care anunța că se vor relua cursurile în format fizic, față în față, conform orarelor de pe semestrul al II-lea. Postarea a strâns câteva zeci de comentarii din partea studenților nemulțumiți, iar administratorul paginii a luat decizia să nu mai permită comentarii la postarea de pe rețeua de socializare, unde instituția are peste 100 de mii de urmăritori.

Universitatea din București a anunțat joi, 17 martie, că „activitățile didactice se vor desfășura cu prezență fizică, conform orarelor pentru semestrul al II-lea”.

Postarea Universității:

Decizia Senatului UB:

Au fost luate decizii similare la aproape toate universitățile din România, în ultima săptămână. De exemplu, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca a anunțat și pe Facebook o hotărâre de revenire fizică a studenților la cursuri, dar nu a restricționat comentariile.

Exit mobile version