Universitatea din București anunță un nou apel CIVIS Open Lab pentru cofinanțarea unor proiecte de responsabilitate socială

CIVIS Open Lab

UniBuc / Foto: Universitatea din București

Universitatea din București lansează un nou apel de propuneri pentru cofinanțarea unor proiecte ce oferă soluții pentru provocările socio-economice ale comunităților. Este vorba despre al doilea apel CIVIS Open Lab, pentru care instituția de învățământ superior alocă un buget total de 10.000 de euro.

Termenul-limită pentru trimiterea propunerilor este 20 septembrie 2021, inclusiv.

Potrivit unui comunicat UB, apelul este deschis pentru toți actorii instituționali din comunitățile în care Universitatea din București își desfășoară activitatea, prin structurile sale de educație și cercetare existente. Astfel, pot propune proiecte pentru Open Lab UB următoarele categorii: institutele de cercetare – legate de profilul UB; actori din sfera educației: școli, universități, centre educaționale etc.; reprezentanți ai mediului de afaceri: corporații și IMM-uri, camere de comerț; ONG-uri, diferite asociații și fundații (inclusiv studențești din UB); autorități publice sau alte entități; membri ai comunității academice a UB – studenți, cadre didactice, cercetători.

Obiectivele CIVIS Open Lab și ale prezentului apel vizează, potrivit comunicatului:

Inițiativele propuse trebuie să aibă în vedere implicarea socială și să fie orientate în direcția identificării și furnizării de soluții în următoarele trei domenii:

Aplicațiile vor fi depuse prin intermediul formularului FIȘA DE PROIECT cu o descriere completă a proiectului și vor fi transmise prin e-mail la adresa civis-ol@unibuc.ro până la data de 20 septembrie 2021 în format word și pdf. Aplicațiile vor include și declarații de interese din partea altor entități/părți interesate care doresc să susțină obiectivele și activitățile proiectului. Informații suplimentare pot fi solicitate la aceeași adresă de e-mail.

Apelul integral poate fi accesat aici, FIȘA DE PROIECT (anexa 1) este disponibilă aici, iar criteriile de evaluare (anexa 2) pot fi accesate aici.

Sursă foto: UB / Universitatea din București

Exit mobile version