VIDEO Ministrul Sănătății: Cred că voi fi printre primii care vor merge cu copilul la vaccinat. Fiica mea, de dimineață, m-a întrebat ea când se vaccinează

Foto: Prefectura Bihor

“Cred că voi fi printre primii care vor merge cu copilul la vaccinat”, a declarat ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă la Oradea. Oficialul a fost în vizită la centrul drive-through din oraș, unde a și vaccinat o persoană aflată într-o mașină. Mihăilă a spus că dimineață fiica ei a întrebat-o când se va vaccina și ea.

„Fiica mea, de dimineață, m-a întrebat ea când se vaccinează, așa că așteptăm cu nerăbdare aprobarea vaccinului și la nivelul Uniunii Europene și pentru persoanele mai tinere de 16 ani și cred că voi fi printre primii care vor merge cu copilul care este eligibil la vaccinat.

Eu am curaj să fiu printre… știu că nici măcar nu este nevoie de curaj, dar vreau, ca și acum, eu, care mă simt liniștită după vaccinare, același lucru să-l simtă și fiica mea și copiii mei și colegii lor de clasă și persoanele cu care vin în contact”.

Ioana Mihăilă are 41 de ani iar împreună cu soțul său, și el medic, au înființat o clinică privată la Oradea. Cei doi au împreună doi copii.

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Ioana Mihăilă s-a clasat între primii 100 de candidați pe țară la examenul național de rezidențiat, profesând ca medic endocrinolog în Cluj și în Oradea, iar în 2016 a promovat cu nota 10 examenul pentru obținerea gradului de medic primar.

A coordonat caravane medicale prin care au fost oferite servicii medicale gratuite în satele din județul Bihor.

Sâmbătă, ministrul a și vaccinat un tânăr în cabinetul unui medic de familie.

Foto: Prefectura Bihor

Exit mobile version