VIDEO Ministrul Sănătății: Cred că voi fi printre primii care vor merge cu copilul la vaccinat. Fiica mea, de dimineață, m-a întrebat ea când se vaccinează

5.228 de vizualizări
Foto: Prefectura Bihor
“Cred că voi fi printre primii care vor merge cu copilul la vaccinat”, a declarat ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă la Oradea. Oficialul a fost în vizită la centrul drive-through din oraș, unde a și vaccinat o persoană aflată într-o mașină. Mihăilă a spus că dimineață fiica ei a întrebat-o când se va vaccina și ea.

„Fiica mea, de dimineață, m-a întrebat ea când se vaccinează, așa că așteptăm cu nerăbdare aprobarea vaccinului și la nivelul Uniunii Europene și pentru persoanele mai tinere de 16 ani și cred că voi fi printre primii care vor merge cu copilul care este eligibil la vaccinat.

Eu am curaj să fiu printre… știu că nici măcar nu este nevoie de curaj, dar vreau, ca și acum, eu, care mă simt liniștită după vaccinare, același lucru să-l simtă și fiica mea și copiii mei și colegii lor de clasă și persoanele cu care vin în contact”.

Ioana Mihăilă are 41 de ani iar împreună cu soțul său, și el medic, au înființat o clinică privată la Oradea. Cei doi au împreună doi copii.

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Ioana Mihăilă s-a clasat între primii 100 de candidați pe țară la examenul național de rezidențiat, profesând ca medic endocrinolog în Cluj și în Oradea, iar în 2016 a promovat cu nota 10 examenul pentru obținerea gradului de medic primar.

A coordonat caravane medicale prin care au fost oferite servicii medicale gratuite în satele din județul Bihor.

Sâmbătă, ministrul a și vaccinat un tânăr în cabinetul unui medic de familie.

Foto: Prefectura Bihor


17 comentarii
 1. Doamna ministru nu ne instruiți și pe noi ce sa luam pentru a evita formarea cheagurilor după vaccin? Sau mergem la noroc?

 2. Felicitări!
  Daca toți părinții ar fi responsabili și i-ar vscvjns pe ai lor copii care au peste 12 ani, ar fi mai multa siguranță în scoli.
  Dar părinții arata spre cei în jur de 230 000 de cadre didactice, elevii fiind în jur de 3 000 000.

 3. A scoate copilul la inaintare nu e chiar onorant pentru o mama. Dar, daca tot ne laudam cu copiii, fetita mea m-a intrebat care sunt efectele secundare ale vaccinului. Vedeti, unii copii sunt mai usor de manipulat, altii mai greu. Chestiune de educatie, dna ministru!

  1. Le bagati de mici in cap copiilor toate tampeniile. Noi ne am vaccinat cu N vaccinuri si nu am mai murit si nu am facut bolile respective. A dat dracu’ democratia-n voi acum. O sa eradicam Covidul cand mi-oi vedea eu ceafa. Meriti sa mai stai in casa 2 ani, sa nu te primeasca in niciun restaurant, hotel, in nicio statiune pentru ca esti efectiv paranoica si isterica si mai isterichezi si copilul ala. Vaccinati-va, fratilor. Eu m-am vaccinat cu ambele doze si nu am avut nimic. Iata-ma-s inca viu.

   1. E deja un reflex pavlovian. Cum aud de vaccin, intra pe pilot automat si incep sa debiteze. Trebuie lasati in plata lor pentru ca nu reactioneaza la nici un argument, oricat de logic si de palpabil ar fi. Nici macar la acela ca n-ar fi rau, macar o data in viata, sa dea dovada de empatie. Si sa gandeasca 5 cm mai departe de propria persoana.

    1. Eu sunt Cred intr-unul. Nu sunt nici parinte, nici antivaccinist. M-am vaccinat cu ambele doze. Sustin cu tarie vaccinul si cu mai multa tarie ca tu esti un impostor sub pseudonimul altui user.

     1. Asa. Ca sa ne lamurim. Eu sunt B ala cu piedicile si frânele😁. Ala vechi. Cel de deasupra noastra e un alt non-inteligent aterizat cine stie cum pe aici.
      A, si inca ceva. Astept cu nerabdare ziua cand ăla si altii ca el o sa citeze din Emil Bobu (“Am fost un dobitoc!”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Profesoară, despre echipamentele pentru testarea standardizată: Nu am cum să furnizez echipamente și conexiune pentru toți elevii / Directorul companiei care deține platforma: Să-i roage pe copii să vină cu telefonul propriu / Ministrul Cîmpeanu spunea recent că “ne-am asigurat că toți acești elevi vor avea acces la aceste dispozitive electronice”

O profesoară a semnalat că în școala în care predă nu există echipamente pentru toți elevii care vor susține testarea standardizată, deși ministrul Educației a declarat săptămâna aceasta la TVR…
Vezi articolul

Elevii din București ar putea trece la școala online după doar o lună de la debutul anului școlar, susține ministrul Educației: Mi-aș fi dorit să se micșoreze viteza de avans a ratei de infectare dar, din păcate, cifrele nu au confirmat această dorință

Dacă se menține trendul ascendent al ratei de infectare, elevii din București ar putea face școală online de la jumătatea lunii octombrie, a declarat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, duminică seară,…
Vezi articolul