VIDEO Ministrul Sănătății, după ședința de Guvern: Mă preocupă în mod special menținerea școlilor deschise. Accesul copiilor la procesul de învățământ este esențial

Alexandru Rafila / Foto: Captură - Facebook.com

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat după ședința de Guvern în care executivul a discutat hotărârea CNSU că “accesul copiilor la procesul de învățământ este esențial” și că susține “menținerea școlilor deschise”.

Un lucru care cred că pe foarte multă lume preocupă – și mă preocupă și pe mine în mod special – este de menținere cât mai mult posibil, fără consecințe asupra sănătății publice, menținere a școlilor deschise. Accesul copiilor la procesul de învățământ este esențial. Există o serie întreagă de prevederi în cadrul acestei hotărâri a CNSU“, pe care secretarul de stat Raed Arafat le va prezenta, a anunțat ministrul Rafila, în briefingul care este în derulare și în aceste momente la Palatul Victoria.

Amintim că elevii și profesorii vor putea purta la școală doar măști medicale de unică folosință, nu și măști textile, potrivit ultimei Hotărâri a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), după cum a declarat Raed Arafat pentru Edupedu.ro.

LIVE VIDEO Declarațiile de la Guvern:
Citește și: BREAKING Arafat: Elevii și profesorii nu mai pot veni la școală cu măști textile
Exit mobile version