VIDEO Un profesor de liceu din Timișoara, filmat în timp ce dansa lasciv la o petrecere cu elevii / Profesorul: Îmi cer iertare și în fața elevilor. Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune. UPDATE: Cîmpeanu: A început o anchetă

Foto: 174694151 / Covered Eyes © Viktoriia Hnatiuk | Dreamstime.com

Un profesor de liceu din Timișoara a fost filmat în timp ce dansa lasciv la bustul gol în fața elevilor. În fața lui stă așezată pe scaun o tânără despre care presa a scris că ar fi fost elevă. Profesorul susține că tânăra nu era eleva, ci o turistă oarecare, fiind într-o tabără la mare, și că își cere iertare elevilor. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a transmis marți seara pe grupul de comunicare al ministerului că a început o anchetă a cazului.

”Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune și nu este prima excursie pe care o organizez”, a declarat profesorul, citat de Antena 3.

Contactat de EduPedu.ro, Inspectoratul Școlar din Timiș afirmă că acest caz a intrat într-o procedură de analiză la nivelul angajatorului, acesta fiind cel care acționează prima dată.

Potrivit șefului IȘJ Timiș, “grav este faptul că o astfel de imagine pune o pată negativă pe corpul profesoral nu neapărat de la noi din județ, dar din toată țara”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: 174694151 / Covered Eyes © Viktoriia Hnatiuk | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version