VIDEO Un profesor de liceu din Timișoara, filmat în timp ce dansa lasciv la o petrecere cu elevii / Profesorul: Îmi cer iertare și în fața elevilor. Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune. UPDATE: Cîmpeanu: A început o anchetă

5.105 vizualizări
Foto: 174694151 / Covered Eyes © Viktoriia Hnatiuk | Dreamstime.com
Un profesor de liceu din Timișoara a fost filmat în timp ce dansa lasciv la bustul gol în fața elevilor. În fața lui stă așezată pe scaun o tânără despre care presa a scris că ar fi fost elevă. Profesorul susține că tânăra nu era eleva, ci o turistă oarecare, fiind într-o tabără la mare, și că își cere iertare elevilor. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a transmis marți seara pe grupul de comunicare al ministerului că a început o anchetă a cazului.

”Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune și nu este prima excursie pe care o organizez”, a declarat profesorul, citat de Antena 3.

Contactat de EduPedu.ro, Inspectoratul Școlar din Timiș afirmă că acest caz a intrat într-o procedură de analiză la nivelul angajatorului, acesta fiind cel care acționează prima dată.

Potrivit șefului IȘJ Timiș, “grav este faptul că o astfel de imagine pune o pată negativă pe corpul profesoral nu neapărat de la noi din județ, dar din toată țara”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: 174694151 / Covered Eyes © Viktoriia Hnatiuk | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


5 comments
 1. Omul era in concediu. Daca era in timpul concediului in calitate de insotitor oficial al elevilor intr-o tabara si a stiut ca acestia vor asista la distractia lui, e o prostie, pe care trebuie sa si-o asume iar pe viitor nu mai trebuie lasat sa insotesca elevi in tabere, o perioada de timp! Fiecare om are o viata si are dreptul sa si-o traiasca, atat timp cat nu afecteaza vietile altora! In plus, imaginile au sosit la tanc, tocmai cand multi profesori s-au prins de mizeria guvernului si batista pe tambal a sindicatelor de a nu-si respecta promisiunile si a le mari salariile, conform amanarii de acum un an!

  1. @vaicarescu
   “Pasiunat” fiind de prea multa pasiune si “irațiunal” din lipsa rațiunii, nenea s-a gandit ca nu e bine sa stai “tensiunat” si a eliberat tensiunea. Nefiind “viziunar” din fire, adica neavand viziune, a ramas catalogat ca “fricțiunar”, adicatelea nascator de frictiune.
   Mai nene/tanti “profesori vai”, nu vrei sa te mai inscrii o data la scoala? Poate o si termini de data asta.

 2. Și dacă nu era elevă, ci o turistă oarecare, profesorul era în tabără cu elevii, îi supraveghea, nu e normal să te porți așa în fața elevilor. Dacă era singur, în concediu, era chiar problema lui, nimeni nu avea ceva de comentat.
  Totuși, să fie dat afară din învățământ e prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Sunt prea puține cabinete și cadre medicale în școli, stocurile de măști trebuie verificate, sute de unități de învățământ nu au autorizație sanitară, avertizează Consiliul Elevilor, înaintea deciziei privind reluarea școlii

Capacitatea cabinetelor școlare de a realiza teste rapide este semnificativ scăzută, iar multe dintre cadre medicale școlare, și așa puține, sunt în acest moment detașate către alte instituții, arată Consiliul…
Vezi articolul