VIDEO Un profesor de liceu din Timișoara, filmat în timp ce dansa lasciv la o petrecere cu elevii / Profesorul: Îmi cer iertare și în fața elevilor. Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune. UPDATE: Cîmpeanu: A început o anchetă

5.070 de vizualizări
Foto: 174694151 / Covered Eyes © Viktoriia Hnatiuk | Dreamstime.com
Un profesor de liceu din Timișoara a fost filmat în timp ce dansa lasciv la bustul gol în fața elevilor. În fața lui stă așezată pe scaun o tânără despre care presa a scris că ar fi fost elevă. Profesorul susține că tânăra nu era eleva, ci o turistă oarecare, fiind într-o tabără la mare, și că își cere iertare elevilor. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a transmis marți seara pe grupul de comunicare al ministerului că a început o anchetă a cazului.

”Nu aș vrea să îmi dau demisia pentru că am intrat în învățământ din pasiune și nu este prima excursie pe care o organizez”, a declarat profesorul, citat de Antena 3.

Contactat de EduPedu.ro, Inspectoratul Școlar din Timiș afirmă că acest caz a intrat într-o procedură de analiză la nivelul angajatorului, acesta fiind cel care acționează prima dată.

Potrivit șefului IȘJ Timiș, “grav este faptul că o astfel de imagine pune o pată negativă pe corpul profesoral nu neapărat de la noi din județ, dar din toată țara”.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

Foto: 174694151 / Covered Eyes © Viktoriia Hnatiuk | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


5 comentarii
 1. Omul era in concediu. Daca era in timpul concediului in calitate de insotitor oficial al elevilor intr-o tabara si a stiut ca acestia vor asista la distractia lui, e o prostie, pe care trebuie sa si-o asume iar pe viitor nu mai trebuie lasat sa insotesca elevi in tabere, o perioada de timp! Fiecare om are o viata si are dreptul sa si-o traiasca, atat timp cat nu afecteaza vietile altora! In plus, imaginile au sosit la tanc, tocmai cand multi profesori s-au prins de mizeria guvernului si batista pe tambal a sindicatelor de a nu-si respecta promisiunile si a le mari salariile, conform amanarii de acum un an!

  1. @vaicarescu
   “Pasiunat” fiind de prea multa pasiune si “irațiunal” din lipsa rațiunii, nenea s-a gandit ca nu e bine sa stai “tensiunat” si a eliberat tensiunea. Nefiind “viziunar” din fire, adica neavand viziune, a ramas catalogat ca “fricțiunar”, adicatelea nascator de frictiune.
   Mai nene/tanti “profesori vai”, nu vrei sa te mai inscrii o data la scoala? Poate o si termini de data asta.

 2. Și dacă nu era elevă, ci o turistă oarecare, profesorul era în tabără cu elevii, îi supraveghea, nu e normal să te porți așa în fața elevilor. Dacă era singur, în concediu, era chiar problema lui, nimeni nu avea ceva de comentat.
  Totuși, să fie dat afară din învățământ e prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Consiliul Național al Elevilor pregătește o metodologie pentru aplicarea gratuității transportului pentru elevi, în vederea redeschiderii școlilor pe 8 februarie pentru elevii de grădiniță, primar și anii terminali

Consiliul Național al Elevilor pregătește o metodologie pentru aplicarea legii pe care o vor propune Ministerului Educației zilele viitoare, având în vedere întârzierile de luni de zile din partea autorităților…
Vezi articolul

În primul rând la consultările cu Iohannis: Corina Dumitrescu, fondator al Universității private Dimitrie Cantemir, protagonista scandalului diplomei inexistente la „Standford” și soția celui care a inițiat proiectul de lege „Facultate fără Bacalaureat”

În primul rând al invitaților la Cotroceni s-a aflat miercuri seara Corina Dumitrescu, fondator și președintele Senatului Universității Creștine Dimitrie Cantemir, propunerea lui Ponta în 2012 pentru funcția de ministru…
Vezi articolul