Zeci de persoane au venit în fața ambasadei Ucrainei din București, în semn de solidaritate față de poporul ucrainean / Au adus bannere cu mesaje: “Solidari cu oamenii din Ucraina – Fără Război” sau “Alături de Ucraina”

Foto: Alex Micsik - Agerpres Foto

Oameni de toate vârstele stau tăcuţi, ţin în mâini desene în formă de inimă în culorile drapelului Ucrainei şi afişează bannere cu mesaje precum “Solidari cu oamenii din Ucraina – Fără Război” sau “Alături de Ucraina”, potrivit Agerpres.

Au venit în fața sediului de pe Bulevardul Aviatorilor zeci de oameni de toate vârstele cu pancarte cu mesaje de susținere față de poporul ucrainean: “Solidari cu oamenii din Ucraina – Fără Război” sau “Alături de Ucraina”, transmite Agerpres.

Reprezentanții studenților au cerut autorităților române să sprijine studenții și profesorii refugiați din Ucraina și să le ofere programe și acces la învățământul superior românesc. ANOSR a chemat tinerii în fața ambasadei Ucrainei, în această seară în semn de solidaritate: “Nu vrem război în Europa, vrem ca Rusia să își retragă forțele armate din Ucraina. E momentul să fim solidari cu vecinii noștri și să ne gândim cum îi putem ajuta! Sancțiunile pe care Uniunea Europeană și întreaga comunitate internațională trebuie să demonstreze angajamentul real de a răspunde abuzurilor incomensurabile din partea Rusiei”.

Exit mobile version