Zeci de persoane au venit în fața ambasadei Ucrainei din București, în semn de solidaritate față de poporul ucrainean / Au adus bannere cu mesaje: “Solidari cu oamenii din Ucraina – Fără Război” sau “Alături de Ucraina”

477 de vizualizări
Foto: Alex Micsik – Agerpres Foto
Oameni de toate vârstele stau tăcuţi, ţin în mâini desene în formă de inimă în culorile drapelului Ucrainei şi afişează bannere cu mesaje precum “Solidari cu oamenii din Ucraina – Fără Război” sau “Alături de Ucraina”, potrivit Agerpres.

Au venit în fața sediului de pe Bulevardul Aviatorilor zeci de oameni de toate vârstele cu pancarte cu mesaje de susținere față de poporul ucrainean: “Solidari cu oamenii din Ucraina – Fără Război” sau “Alături de Ucraina”, transmite Agerpres.

Reprezentanții studenților au cerut autorităților române să sprijine studenții și profesorii refugiați din Ucraina și să le ofere programe și acces la învățământul superior românesc. ANOSR a chemat tinerii în fața ambasadei Ucrainei, în această seară în semn de solidaritate: “Nu vrem război în Europa, vrem ca Rusia să își retragă forțele armate din Ucraina. E momentul să fim solidari cu vecinii noștri și să ne gândim cum îi putem ajuta! Sancțiunile pe care Uniunea Europeană și întreaga comunitate internațională trebuie să demonstreze angajamentul real de a răspunde abuzurilor incomensurabile din partea Rusiei”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Focar de coronavirus într-o școală din București. Mai multe persoane infectate cu SARS-CoV-2, contacți ai unui pacient care are noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie, anunță Ministerul Sănătății. Voiculescu: Orice măsuri de relaxare, inclusiv redeschiderea școlilor, pot fi puse în pericol de câteva focare precum cel din școala bucureșteană

Unul dintre pacienții depistați vineri cu noua tulpină SARS-CoV-2, varianta B.1.1.7 cu originea în Marea Britanie este angajatul unei școli din București, precizează Ministerul Sănătății, într-un comunicat. Printre cei testați…
Vezi articolul