UPDATE Admitere exclusiv online la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Fiecare facultate și-a stabilit condițiile specifice. Admiterea la doctorat – tot online

Predare exclusiv online

Predare exclusiv online la facultati / Foto: Facebook - UBB

Admiterea la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj se va desfășura, anul acesta, exclusiv online, din cauza restricțiilor impuse de pandemia Covid-19, potrivit unui comunicat al instituției. Acesta precizează că fiecare facultate stabilește condițiile specifice de admitere. Universitatea oferă 236 de programe de licență (cu frecvență sau cu frecvență reduseă) și 228 de programe de master (cu frecvență sau cu frecvență redusă). Dintre acestea, două specializări la nivel licență și patru la nivel master sunt nou introduse.

Oferta UBB pentru programele de licență și master:

Perioada de admitere pentru noul an universitar este cuprinsă între 9 și 30 iulie 2020. Calendarul admiterii cuprinde perioada de înscrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor, perioada de redistribuire a locurilor rămase disponibile şi a fost stabilit la nivelul fiecărei facultăţi din cadrul UBB – informații disponibile aici.

Exit mobile version