Baremele de la testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021, setul 5, au fost publicate de minister

teme pentru acasă

Foto: Freepik.com

Baremele aferente testelor de antrenament de luni pentru Evaluarea Națională 2021 au fost publicate de Ministerul Educației, prin Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație din subordinea sa. Acestea sunt baremele cu modelul de corectare a exercițiilor lansate luni, 22 martie, de Minister.

Baremele de la testele de antrenament pot fi descărcate de mai jos. Pentru că săptămâna aceasta Ministerul a organizat simularea probelor de Bacalaureat, instituția nu a mai lansat teste de antrenament și pentru elevii de clasele a XII-a.

Baremele de la testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021

Descarcă de aici Baremele testelor de antrenament – Setul 5 – Evaluarea Națională 2021:

Amintim că testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți. Modelele de subiecte pentru Evaluarea Națională sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.

Programele pentru examenele naționale au fost deja publicate: Noile programe pentru Bacalaureat 2021 și Evaluarea Națională 2021 au fost publicate în Monitorul Oficial

Evaluarea Națională 2021 este un examen care se susține pentru prima dată după o nouă programă, de către elevii care au învățat după un nou curriculum bazat pe competențe, nu pe conținuturi.

Probele scrise de la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a au loc în acest an pe 22 și 24 iunie, potrivit calendarului oficial.

EN_VIII_2021_limba_romana_pentru_minoritatea_maghiara_Test_05

EN_VIII_2021_limba_si_literatura_romana_Test_05

EN_VIII_Matematica_2021_Test_05

Calendar simulare Evaluarea Naţională 2021, pentru elevii clasei a VIII-a:
Calendar Evaluarea Națională 2021

Exit mobile version