Ce este inteligența emoțională? Dragoș Iliescu, specialist în psihologie organizațională și măsurare psihologică, în conferințele “Știința pe înțelesul tuturor”

Dragos Iliescu / Foto: Facebook

Dragos Iliescu / Foto: Facebook

Ce înseamnă să fii inteligent emoțional? Dragoș Iliescu, specialist în psihologie organizațională și măsurare psihologică, va vorbi pe larg despre inteligența emoțională, în cadrul unei conferințe organizate de Universitatea din București. Evenimentul va avea loc miercuri, 30 ianuarie 2019, la ora 18:00, în Sala Media a Teatrului Național București.

Conferința face parte din seria „Știința pe înțelesul tuturor”, organizată de Universitatea din București. Vezi aici anunțul pe pagina de Facebook a Universității

“Ce este inteligența emoțională? Ce înseamnă să fii inteligent emoțional? Au femeile o inteligență emoțională mai dezvoltată decât bărbații? Dar cei mai în vârstă față de cei mai tineri? La ce ajută inteligența emoțională? Dragoș Iliescu, reputat specialist în psihologie organizațională și măsurare psihologică, cu o activitate academică și o experiență practică recunoscută la nivel internațional, ne va ajuta să înțelegem mai bine aceste aspecte și ne va determina să aflăm cum funcționează mintea noastră”, anunță Universitatea.

Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile. Rezervările locurilor se vor face în ordinea înscrierilor. Persoanele interesate se pot înscrie completând formularul disponibil aici.

Până acum, au fost prezenți în conferințe profesorul Marius Andruh și cercetătorul Cristian Presură.

 

 

Exit mobile version